Snøbrøyting og snørydding

Vi tilbyr maskinell brøyting og håndrydding av både større og mindre arealer for et vidt spekter av kunder. Vi tilbyr en rutebasert tjeneste hvor brøyting vil bli utført uoppfordret etter hvert snøfall på 5 cm. Vi har over 400 maskiner av ulik størrelse og benytter skjær til ulike underlag og snøfres. Der maskinen ikke kommer til tilbyr vi håndrydding. Dette blir utført av et eget lag som bruker spade, kost, håndfres og rå muskelkraft for å fjerne snøen. Dette er ideelt for å komme helt inntil inngangspartier, trapper og gangveier, og mange kunder ønsker derfor en kombinasjon av maskinell brøyting og håndrydding.

Vi tilbyr en uforpliktende, gratis befaring for å se hva som passer dine behov. Slik kan vi også ta hensyn til underlag, busker og trær, samt se etter hvor snøen kan deponeres. Uansett om du er en privatkunde eller om du representerer en bedrift, et borettslag eller offentlig sektor, så finner vi den beste løsningen for deg.

Vi dekker et stort geografisk område og tilbyr våre tjenester i Romerike, Oslo, Asker, Bærum, Drammen, Kongsberg, Hønefoss og Nordre Follo.

Kontakt oss

Ønsker du vite mer om oss eller bestille én av våre tjenester? Legg inn din kontaktinformasjon her, så kontakter vi deg!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ønsker du vite mer om oss eller bestille én av våre tjenester?

Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Kontakt oss