Jobb i Vaktmesterkompaniet

Ledige stillinger
En ansatt i Vaktmesterkompaniet

Hverdagen i Vaktmesterkompaniet

I Vaktmesterkompaniet pleier vi å si at ingen jobb er for liten, og ingen jobb er for stor. Vi gjør det lille ekstra for kundene, men også for hverandre. For mange er arbeidsplassen halve livet, og derfor setter vi i Vaktmesterkompaniet trivsel høyt. Vi ønsker at våre ansatte skal være stolte over å jobbe hos oss, og vi vet at fornøyde ansatte vil føre til fornøyde kunder.

Å jobbe i Vaktmesterkompaniet skal derfor være mer enn bare en jobb. Vi ønsker å skape en arbeidsplass med muligheter for egenutvikling, en variert hverdag med sosiale sammenkomster. Sammen holder vi hjulene i gang.

VK-skolen

Vi ønsker at våre ansatte skal føle seg trygge på den jobben de utfører. Samtidig ønsker vi at de skal ha muligheten til å utvikle og utfordre seg. Det er nettopp dette vi tror er nødvendig for å kunne levere den kvaliteten Vaktmesterkompaniet erkjent for. Av denne grunnen er vi godt i gang med etableringen av «VK-skolen», en plattform som benyttes for å oppnå nødvendig og ønsket kompetanse.

Dette skaper først og fremst trygghet og sikkerhet for våre ansatte, noe som gjenspeiler seg i arbeidet ute hos våre kunder. Vi ønsker at våre ansatte skal se helheten i selskapet og legger til rette for læring på kryss av avdelingene.

En blid ansatt i Vaktmesterkompaniet
En ansatt i Vaktmesterkompaniet som fjerner løvblader

HMS

I Vaktmesterkompaniet setter vi helse, miljø og sikkerhet foran alt. Å ivareta helsa og sikkerheten til alle våre ansatte på arbeidsplassen krever god planlegging, gode rutiner, godt utstyr og korrekt kompetanse.

Alle våre ansatte skal gjennomføre de sikkerhetskursene de trenger, og vi har egne HMS-koordinatorer på alle kontraktene våre. Verneutstyr er tilgjengelig og skal benyttes der det er nødvendig, og sikkerhetsrutinene skal følges til enhver tid. De samme kravene stiller vi også til våre leverandører og samarbeidspartnere. Miljøarbeid skal også være en integrert del av forretningsvirksomheten i selskapet. Vi jobber kontinuerlig med å sikre at de tjenester og produkter vi selger og benytter, er produsert under lovlige og anstendige arbeidsforhold og innenfor ønsket miljøstandard.

Vaktmesterkompaniet er sertifisert i henhold til standardene   ISO 45001 (helse & sikkerhet), ISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø).

Lærling i Vaktmesterkompaniet

Vaktmesterkompaniet ønsker å hjelpe unge, ivrige folk ut i arbeidslivet og tilbyr derfor en lærlingordning i flere av våre avdelinger. Som lærling hos oss vil du lære masse, ha det gøy på jobb og ha gode muligheter for jobb hos oss videre.

Vi tilbyr god oppfølging og personlig opplæring som er tilrettelagt for deg og for hva du ønsker å lære og jobbe med. Du vil få en variert hverdag og du vil jobbe sammen med mange dyktige og hyggelige kollegaer på spennende prosjekter.

Høres dette ut som noe for deg? Ta kontakt med oss da vel!

En lærling i Vaktmeserkompaniet ute på oppdrag
En ansatt i Vaktmesterkompaniet som kjører traktor og møker snø på vinteren

Rydd snø for Vaktmesterkompaniet

Har du en traktor og ønsker du å få mest mulig ut av den i vinterhalvåret? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Vi ser alltid etter dyktige kjørere som kan stille med egen maskin, som bor innen 2 timer fra Oslo og som kan rykke ut på kort varsel. Ta kontakt med oss i dag!

Søk her!

Ønsker du vite mer om oss eller bestille én av våre tjenester?

Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Kontakt oss