Strøing

Vi tilbyr maskinell strøing og håndstrøing for privatkunder, borettslag, bedrifter og offentlig sektor. Med et klima i forandring, store temperatursvingninger og snø som kommer og går, etterspør stadig flere kunder strøing av sine uteområder. Vi følger nøye med på været og kaller ut våre strøruter uoppfordret ved behov. Vi har maskiner med fastmontert strøaggregat i ulike størrelser, men vi har også egne mannskaper som strør for hånd. Mange kunder har en kombinasjon av maskinell strøing og håndstrøing. Slik kan vi strø store næringseiendommer og parkeringsplasser, så vel som stikkveier, fortau, oppkjørsler, trapper og inngangspartier. 

I tillegg kan vi levere strøkasser av glassfiberarmert plast på enten 350 eller 550 liter. Vi tilbyr også oppfylling av disse enten ved levering eller på bestilling.

Vi dekker et stort geografisk område og tilbyr våre tjenester i Romerike, Oslo, Asker, Bærum, Drammen, Kongsberg, Hønefoss og Nordre Follo.

Kontakt oss

Ønsker du vite mer om oss eller bestille én av våre tjenester? Legg inn din kontaktinformasjon her, så kontakter vi deg!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ønsker du vite mer om oss eller bestille én av våre tjenester?

Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Kontakt oss