Anleggsgartner

Våre anleggsgartnere er fagarbeidere som jobber med både grønt og grått. Vi jobber med det som er «grått» og bygger trapper og murer og legger brostein, belegningsstein, skifer, naturstein og mer.

Samtidig tar vi oss av den «grønne» jobben og kan vi ta på oss planting av stauder, busker, planter og trær. Vi legger også ferdigplen og vi tilsår gress. Vi tar oss også av luking og miljøvennlig ugressbekjempelse (vi bruker heatweed). I tillegg tilbyr vi innstallering av skruefundamenter, oppgradering av utomhusanlegg, utlegging av bark og flis og grave- og dreneringsarbeid.

Vi kan opparbeide hager og grøntanlegg fra bunn av eller gi ditt utemiljø en ordentlig fornyelse. Uansett oppdrag, våre fagarbeidere har utstyret og kompetansen som skal til. Vi bistår med faglig rådgivning, så ta kontakt med oss for en hyggelig prat.

Vi dekker et stort geografisk område og tilbyr våre tjenester i Romerike, Oslo, Asker, Bærum, Drammen, Kongsberg, Hønefoss og Nordre Follo.

Kontakt oss

Ønsker du vite mer om oss eller bestille én av våre tjenester? Legg inn din kontaktinformasjon her, så kontakter vi deg!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ønsker du vite mer om oss eller bestille én av våre tjenester?

Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Kontakt oss