Vaktmesterkompaniet feier snø i Barcode

Vaktmesterkompaniet har i år inngått en avtale med Malling & Co Forvaltning om snøfeiing i Barcode. Den første snøen har alleredeblitt feid av fortauene, og vi gleder oss til resten av sesongen!

Vaktmesterkompaniet vil ha ansvar for snøfeiing av over 2 kilometer fortau i Dronning Eufemias gate, Trelastgata og Rostockgata. Barcode i Bjørvika består av tolv høyhus som huser store internasjonaleforretningsvirksomheter, leiligheter, restauranter og mer. Over 10 tusen mennesker går på jobb her hver dag, og Vaktmesterkompaniet er stolt over å gjøre hverdagen deres litt enklere! 

Maskinell snøfeiing er et enestående produkt som fungerer utmerket om du ønsker at underlaget skal være nærmest snø – og isfritt til enhver tid. Ved snøfeiing feies snøen vekk i stedet for at den brøytes. En kost er et effektivt virkemiddel som, i motsetning til et skjær, kommer helt inntil underlaget. Med kost klarer man derfor å få vekk all snøen og klarer man å unngå at det danner seg en såle. Samtidig som det feies så saltes det, noe som gjør at man vil oppnå et tørt og problemfritt underlag. Snøfeiing ble derfor valgt som det beste alternativet i Barcode. Vaktmesterkompaniet snøfeiier også mange andre steder i byen hvor fortau og områder er underlagt strenge krav i offentlige regelverk. Ta kontakt med oss om du tror at snøfeiing kan være noe for deg eller din bedrift!