facebook_pixel
Meny

Priseksempler

SNØ

Hva er prisen for en snøbrøyteavtale?

En brøyteavtale innebærer at vi kommer og brøyter uoppfordret etter hvert snøfall over 5 cm, gjennom vintersesongen (fra 1. november til 15. april).

Prisen på brøyting av private gårdsplasser varierer fra ca. kr 11 500,-  eks. mva og oppover for en sesong. For bedrifter og borettslag vil prisene gjerne ligge en del høyere, ettersom områdene som skal brøytes som regel er betydelig større.

Blant elementene som påvirker prisen er størrelsen på eiendommen, fremkommelighet, maskinell brøyting eller håndrydding, deponiplass for snø osv. I tillegg vil beliggenheten også ha innvirkning, da snømengden er langt større f.eks. i Holmenkollen enn i Oslo sentrum.

For å få vurdert alle hensyn som må tas ved brøyting, foretar vi alltid en befaring ved nye forespørsler. Dette gjør vi gratis og uforpliktende, slik at vi kan tilby deg en «riktig» pris på akkurat din eiendom.

CONTAINERLEIE

Kaster du smart?

Det er mye å penger spare dersom du er flink til å sortere avfallet ditt. Å kaste rene fraksjoner av avfall, er langt rimelige enn å kaste blandet avfall. Elektrisk eller farlig avfall skal ikke kastes i containeren, da vil du får gebyr – og det kan være dyrt.

Er du usikker på hva som kan kastes i en container? Svaret finner du her:

Ring oss gjerne dersom du har spørsmål om pris, eller er usikker på hva du kan kaste i containeren. Vi hjelper deg!

Hva er prisen for container med blandet avfall?

For 10 kubikk container er prisen nå kr 4721,00 inkl mva. Pris for hver kilo over 850 kg : 2,64 pr kg ink moms

For 20 kubikk container er prisen nå kr 7543,00 inkl mva. Pris for hver kilo over 1700 kg : 2,64 pr kg ink moms

Prisene gjelder for Oslo.

Egne tillegg belastes for vekt utover 850 kg/1700 kg eller dersom det kastes EE-avfall, farlig avfall, sorte sekker, bildekk, gips, isolasjon eller våtorganisk sammen med blandet avfall.

Spørsmål rettes til vår transportavdeling på tlf 23 17 22 00.

GARTNER

Vi leverer gartnertjenester av både større og mindre omfang, enten du har behov for jevnlig vedlikehold, en liten oppfriskning eller et realt røsk. Her får du noen priseksempler på noen av våre mest kjøpte tjenester: 

Beskjæring av frukttrær: Årlig vedlikehold av 3 epletrær i privat hage: kr 4500,- eks. mva.

Gressklipp, private hager: Vi tilbyr gressklippavtale fra kr. 8 500,- (eks. mva) per sesong og oppover. Prisen avhenger blant annet av størrelsen på eiendommen, type eiendom og hvor du bor. Vi kommer på en uforpliktende befaring, så vi kan gi deg et korrekt tilbud basert på din eiendom.

Gartnerarbeid i privat hage: 3-5 kvadratmeter etablert bed som skal lukes og stelles gjennom sesongen + 10 lengdemeter formet hekk som klippes en gang og justeres en gang. Pris bed og hekk: kr 7500,-

Sum beskjæring av 3 epletrær, gressklipp og gartnerarbeid: kr  23 000,- eks. mva/ kr  28 750,- ink. mva

Alle hager er unike. Størrelsen på trær, hekker og hage etc. er forskjellig, og det er derfor vanskelig å gi en konkret pris før vi har vært på befaring. Ønsker du en pris tilpasset din hage og ditt behov? Ta kontakt med oss!

 

Kontakt oss