facebook_pixel
Meny

Hagestyling

Hagestyling gjør boligen din klar for salg!

Vi vet at et godt førsteinntrykk er svært viktig når du skal selge boligen din. Ikke glem uteområdet, det er tross alt det første kjøperen ser når de kommer på visning. Derfor lanserer Vaktmesterkompaniet hagestyling!

Førsteinntrykket er avgjørende

Vaktmesterkompaniet har mange års erfaring med gartnertjenester, og vi har et av Norges største gartnermiljøer. vi hjelper deg gjerne med å oppgradere hagen din før boligen legges ut for salg, slik at den blir attraktiv for markedet. Det er uteområdet som er førsteinntrykket på visning. Et ryddig og fint uteområdet sikrer et helhetlig og godt inntrykk av din eiendom. Husk at man kun får en sjanse til å gi et førsteinntrykk!

Øk dine salgsmuligheter

Hagestyling kan øke interessen for din eiendom, og kan være avgjørende for om du får solgt. Da er det viktig å vise frem boligens største rom fra sin beste side. Selv enkle tiltak kan løfte eiendommen din flere hakk. Med god hjelp fra våre profesjonelle gartnere forvandles hagen din til visningsklar på kort tid. Vi hjelper deg trygt gjennom hele prosessen.

Priseksempler:

  • Enkel oppgradering av middels stor hage fra 15.000 ,- *
  • Større oppgradering av middels stor hage fra 30.000 ,- *

Vi kommer gjerne på en gratis og uforpliktende befaring av din eiendom. Sammen med deg skreddersyr vi en løsning og et tilbud som passer dine ønsker og behov. Gi hagen din en oppfriskning før den legges ut for salg – det kan lønne seg!

Ved spørsmål om hagestyling kontakt oss på telefon 23172200 eller send en e-post til post@vk.no

Før / etter bilder:

hagestyling hagestyling

hagestyling hagestyling

Vaktmesterkompaniet – alltid til tjeneste.

* Prisene kan variere fra hage til hage. Vi kommer på en gratis og helt uforpliktende befaring, så tar vi en prat med deg, og skreddersyr et tilbud som treffer dine ønsker og behov på en korrekt måte.

Kontakt oss