facebook_pixel
Meny

Hagestyling

Selge huset? Førsteinntrykket har mye å si. Ikke glem uteområdet, det er tross alt det første kjøperen ser når de kommer på visning! Ofte er det ikke mye som skal til før hagen fremstår som ny.

 

Vaktmesterkompaniet har mange års erfaring med gartnertjenester, og vi har et av Norges største gartnermiljøer. La våre gartnere hjelpe deg med å oppgradere hagen din før boligen legges ut for salg, slik at den blir attraktiv for markedet. Et ryddig og fint uteområde sikrer et helhetlig og godt inntrykk av din eiendom.

Hagestyling kan øke interessen for eiendommen din, og kan noen ganger være avgjørende for om du får solgt. Da er det viktig å vise frem boligens største rom fra sin beste side. Selv enkle tiltak kan løfte eiendommen din flere hakk. Med god hjelp fra våre profesjonelle gartnere blir hagen din visningsklar på kort tid. Vi hjelper deg trygt gjennom hele prosessen.

Vi kommer gjerne på en gratis og uforpliktende befaring av din eiendom. Sammen med deg skreddersyr vi en løsning og et tilbud som passer dine ønsker og ditt budsjett.

Priseksempler:

  • Enkel oppgradering av middels stor hage fra 15.000 ,- *
  • Større oppgradering av middels stor hage fra 30.000 ,- *

Før / etter bilder:

hagestyling hagestyling

hagestyling hagestyling

* Prisene kan variere fra hage til hage.

Kontakt oss