facebook_pixel
Meny

Gartner­tjenester

Enkelt eller eksklusivt – vi hjelper deg med gartner­tjenester!

Behov for en gartner? Riktig hagestell krever både tid, kompetanse og kjærlighet. Våre gartnere har tatt vare på hager og anlegg i snart 25 år. Alt fra store offentlige parkanlegg og vedlikehold i borettslag, til små private hager. Med våre 50 faste ansatte har vi et av Norges største gartnermiljøer, og tilbyr gartnerservice innenfor et bredt spekter av gartner­tjenester

Gressklipping

Overlat plenklippen til oss. Liten hage eller stort grøntanlegg – vi sørger for en velstelt gressplen gjennom hele sesongen.

Anleggsgartner

Brostein, belegningsstein, skiferplasser, naturstein, kantstein, trapper og murer. Våre anleggsgartnere får på plass den grå delen i ditt grøntanlegg.

Arborist

Arborister sørger for trygge og velstelte trær. Vaktmesterkompaniet har et av Norges største fagmiljøer innen trepleie. Få treet vurdert og jobben gjort av de beste.

Trefelling

Felling av trær er et arbeid vi anbefaler folk å overlate til faglærte.

Beskjæring av trær, busker og hekk

Vi tilbyr beskjæring i hager og grøntanlegg i Oslo og omegn. Vi tar store og små oppdrag, langsiktig vedlikehold, og rydding/nullstilling.

Gartneravtalen

Vi tilbyr små og store gartnertjenester til hager og grøntanlegg. Få en skreddersydd pakkeavtale til ditt grøntanlegg, med jevnlig besøk av våre gartnere.

Stubbefresing

Etter utført trefelling, kan vi utføre stubbefresing av stubber og røtter.

Hagestyling

Selge huset? Førsteinntrykket har mye å si. Ikke glem uteområdet, det er tross alt det første kjøperen ser når de kommer på visning! Ofte er det ikke mye som skal til før hagen fremstår som ny.

Kontakt oss