facebook_pixel
Meny

Feiing og spyling

Vi tilbyr maskinell feiing og spyling av alle faste dekker.  Stor variasjon i underlaget og fremkommelighet gjør at vi legger vekt på å sette inn det tiltaket vi mener er best egnet. Fleksibilitet i valg av løsning har vi gjennom vår tilgang til et bredt spekter av maskiner.

Vi tilbyr feiing og spyling til et stort geografisk område, og leverer feiing og spyling i Oslo, Asker, Bærum og hele Akershus for øvrig.

Maskinell feiing
Feiingen utføres med en selvopptagende feiemaskin. Maskinen har en bevegelig frontkost som styres fra førerplassen, slik at den tar godt med seg langs kanter og i hjørner. Kostene har støvdemping med vann slik at en i størst mulig grad unngår å virvle opp støv.

Maskinell- og håndspyling
Vi har profesjonelt maskinmontert spyleutstyr for store arealer som også kan betjenes med lanse for høyttrykkspyling av vanskelig tilgjengelige områder. Dette utføres ofte i kombinasjon med maskinell feiing.

Håndarbeid
Inntil bygninger, på smale stier eller andre trange adresser kan det være nødvendig med håndarbeid. Her er det rå muskelkraft og kost, spade og løvblåser som må til.

Lurer du på hva våre tjenester koster? Priseksempler finner du her.

Kontakt oss