facebook_pixel
Meny

Containerutleie

Vi tilbyr containerutleie på containere fra 4,5 kubikk til 20 kubikk, disse har forskjellige bruksområder.

Hvis du er usikker på hvilken container som dekker ditt behov, kan vi hjelpe deg med det. Vi har containerservice tilpasset flere typer avfall, fra blandet avfall til rene fraksjoner av treverk, elektrisk avfall (EE), papp osv. Vi hjelper deg med å finne den løsningen som dekker ditt behov – om det er økonomi, miljø eller begge faktorer som er viktig for deg.

Hvor tilbyr vi containerutleie?
Vi tilbyr containerutleie til et stort geografisk område, og leverer container til Oslo, Asker, Bærum og Akershus for øvrig.

Hvor raskt kan vi levere container?
Vi er alltid tilgjengelige, og kommer når behovet oppstår. Ta kontakt med oss, så sørger vi for at du har en container når du trenger den.

Hva kan kastes i containeren?
Hvis du forteller oss dine behov, finner vi den beste løsningen for deg. I våre containere kan du kaste det meste, enten du ønsker å blande avfallet eller du vil kaste rene fraksjoner av for eksempel treverk eller elektrisk avfall. Vi er fleksible og løser det meste, og finner den mest kostnadseffektive løsningen ut i fra ditt behov.

Leveransegaranti
Vi har leveransegaranti på containerutleie, og leverer og henter som avtalt. Hos oss kan du alltid være trygg på at du får container som forventet.

Priser og bestilling?
Du kan enkelt bestille container her , da får du også opp en fastpris for levering til ditt postnummer. Ønsker du flere priseksempler? Klikk her

Kontakt oss