facebook_pixel
Meny

Containerutleie

Vi tilbyr containerutleie på containere fra 4,5 kubikk til 20 kubikk, disse har forskjellige bruksområder.

Hvis du er usikker på hvilken container som dekker ditt behov, kan vi hjelpe deg med det. Vi har containerservice tilpasset flere typer avfall, fra blandet avfall til rene fraksjoner som treverk, elektrisk avfall (EE), papp, papir, plast osv. Vi hjelper deg med å finne den løsningen som dekker ditt behov, og som da gjerne er økonomisk- og miljømessig forsvarlig.

Hvor tilbyr vi containerutleie?
Vi tilbyr containerutleie til et stort geografisk område, og leverer container til Oslo og viken.

Hvor raskt kan vi levere container?
Vi er alltid tilgjengelige, og kommer når behovet oppstår. Ta kontakt med oss, så sørger vi for at du har en container når du trenger den.

Hva kan kastes i containeren?
Vi anbefaler at du kildesorterer avfallet ditt. Da oppnår du en økonomisk rimeligere løsning, samtidig som du ivaretar miljøet. Dersom du ikke har mulighet til å kildesortere; fortell oss dine behov, og vi finner den beste løsningen for deg. Dersom du vurderer å levere inn blandet avfall istedenfor å kildesortere, vært OBS! på at det under ingen omstendighet må kastes EE – avfall eller farlig avfall, inkl. impregnert trevirke i containeren. Det er heller ikke anledning til å kaste gips sammen med annet avfall, og det anbefales å ikke kaste betong/fyllmasse sammen med blandet avfall. Denne fraksjonen veier mye, og blandet avfallsfraksjonen er en mest kostnadskrevende fraksjon vi har.

Leveransegaranti
Vi har leveransegaranti på containerutleie, og leverer og henter som avtalt. Hos oss kan du alltid være trygg på at du får container som forventet.

Pris og bestilling?
Du kan enkelt bestille container her , da får du også opp en fastpris for levering til ditt postnummer. Ønsker du flere priseksempler? Klikk her

Kontakt oss