facebook_pixel
Meny

Tjenester

Hos oss får du alt av utendørs vedlikehold samlet på ett sted! Vi er Oslos ledende leverandør av utendørs vedlikehold, og sørger for funksjonelle og pene uteområder hele året. Vi leverer store prosjekter til bedrifter og offentlige anlegg, så vel som små jobber til private – ingen jobb for liten, ingen jobb for stor!

Container­utleie

Alle trenger en opprydning i blant. Vi har containerutleie for alle behov, enten du skal fjerne mye eller lite.
Vi har containerservice tilpasset alle behov!

Vinter­tjenester

Med avtale om snømåking eller brøyting hos oss, får du god fremkommelighet og fine veier/uteområder hele vinteren – og én bekymring mindre!

Gartner­tjenester

Enkelt eller eksklusivt – vi hjelper deg!
Behov for en gartner eller anleggsgartner?
Riktig hagestell krever både tid, kompetanse og kjærlighet.

Graving & asfaltering

Vi har lang erfaring med anleggsarbeid og asfaltering. I tillegg til å levere til større offentlige prosjekter, har vi også mange oppdrag av mindre karakter.

Feiing & spyling

Noen har behov for fast renhold av uteplassen, mens andre ønsker en vårrengjøring etter at vinteren har satt sine spor. Felles for alle våre kunder, er at de ønsker et godt utemiljø.

Vaktmestertjenester

Nyhet! Nå leverer vi enkle vaktmestertjenester til våre kunder innenfor borettslag og sameier. Lyspærer skal skiftes, søppel skal fjernes, områder sjekkes – dette er oppgaver vi kan bistå med!

Priseksempler

Lurer du på hva våre tjenester koster?
Priseksempler finner du her.

Spørsmål og svar

I Vaktmesterkompaniet får vi mange spørsmål i forbindelse med våre tjenester. Her har vi samlet de mest stilte spørsmålene – kanskje du finner svaret på akkurat ditt spørsmål.

Kontakt oss