facebook_pixel
Meny

Bedrift

Vi i Vaktmesterkompaniet tilbyr utendørs vedlikehold for bedrifter i Oslo og Akershus

Hos oss får du alt av utendørs vedlikehold samlet på ett sted. Hvis du er ansvarlig for eiendomsdrift, så vet du at det krever mye å holde en eiendom ved like. Det er en evig runddans av leietakere som krever det ene eller andre – og det er en stor jobb å følge opp alle leverandørene. Spesielt hvis de ikke leverer i henhold til avtale. Det gjør vi.

La oss gjøre jobben, så vet du at fellesarealene er ivaretatt – hele året rundt.

Vi sørger for pene og funksjonelle uteområder hele året, alt fra vedlikehold av grøntområder og snøbrøyting, til avfallshåndtering og asfaltering. Nå tilbyr vi også enkle vaktmestertjenester til våre kunder. Som kunde hos oss kan du være trygg på at jobben blir gjort – som den skal, når den skal.

Vaktmesterkompaniet er størst på utendørs vedlikehold og drifter utearealer for mange bedrifter, samt flere kommunale uteområder. Vi har i dag over 200 ansatte og mer enn 80 års erfaring. Der det kreves fagfolk til jobben har vi alltid det. Hos oss er du i trygge hender.

Enten du ønsker å sette bort alt innen utendørs vedlikehold for bedriften eller kun ønsker tilbud på en enkelt tjeneste, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring.

Med en avtale hos Vaktmesterkompaniet får bedriften:

  • Alt på ett sted. Dere slipper å forholde dere til mange leverandører
  • Forutsigbare kostnader. Hvis det er ønskelig kan vi sende samlefaktura for alle tjenester
  • Døgnåpen servicetelefon ved akutte behov, vi treffes alltid på tlf. 02317
  • En fast hovedkontakt hos oss dersom du ønsker det.

Vil du vite mer om våre tjenester, klikk her.

Ingen jobb er for liten, ingen jobb er for stor!

Vaktmesterkompaniet AS – alltid til tjeneste.

Kontakt oss